Contact - 2toGrow

Contact

Neem contact op

Aarzel niet om contact op te nemen! 
Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. 

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Picture of Chris van Wegen - Directeur Value&Result

Chris van Wegen - Directeur Value&Result

“Marion blinkt uit in het paraat hebben van kennis over onze mensen en ons bedrijf. Ook als we elkaar een tijdje niet spreken, dan pakt ze de draad zo weer op! Zo komen we telkens verder in het verbeteren van onze team-prestaties.”Na wat telefonisch informatie uitgewisseld te hebben zijn wij zaken gaan bespreken en hebben wij een start gemaakt met jou als coach voor diverse mensen/groepen. De eerste sessies met onze medewerkers zijn meteen goed ontvangen en men is enthousiast geraakt over de aanpak, je persoonlijke bemoeienis en/of de getoonde empathie. Uiteindelijk was ons doel om mensen beter te laten functioneren. Dit doel is bereikt. Door de diversiteit van de medewerkers en hun specifieke ontwikkelingen/persoonlijkheden zien wij ook dat het voor de ene wat sneller/beter gaat dan bij een ander. Wij blikken tevreden terug op je sessies. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben wij overleg. Gezien de regelmatige terugkomdagen kun je zeker stellen dat wij tevreden zijn over je aanpak alsmede de bereikte resultaten. De samenwerking tussen de medewerkers en jou verloopt goed. Ook ons contact als opdrachtgever/opdrachtnemer is prettig en goed.
Als ik een vraag krijg of je voor ons goed werk verricht en je bij een ander kan aanbevelen sta ik daar zeker positief in.

Picture of Jan Janssen - Directeur Ohron Industries

Jan Janssen - Directeur Ohron Industries

Ik ben bij 2togrow terecht gekomen met de vraag om ons commerciële team te trainen. In ons team was er een groot verschil in ervaring en ook specifieke kwaliteiten. Mijn doel was om dit enerzijds meer op een lijn te krijgen, maar anderzijds wel te kijken naar de specifieke kwaliteiten en die optimaal te benutten. Mijn keuze voor 2togrow is gebaseerd op een referentie van een oud-collega van Marion. De bijdrage van 2togrow was groot. Hier waren 3 punten belangrijk. Op de eerste plaats was de methodiek van de training heel helder en paste erg goed bij onze probleemstelling. We hebben een goede (hernieuwde) basis kunnen leggen bij iedereen voor het verkoopproces. Ook de combinatie van het gezamenlijke deel en het individuele stuk was heel sterk. Het is er beide natuurlijk. Als derde was er veel coaching bij alle onderdelen. Dit betrof mijn eigen proces als leidinggevende hoe dit proces aan te vliegen, hier is veel tijd aan besteed. Er was ook veel coaching van de groep, maar ook individueel. Alle onderwerpen werden in de praktijk geoefend en begeleid. Ik ben dan ook heel tevreden over het resultaat. Tot op de dag van vandaag zie je terug wat we toen geleerd hebben. Ik was vooral tevreden over de doortastende voorbereiding en het coachend vermogen van zowel de groep als het individu. De samenwerking met mijzelf alsook de collega’s was prima. Om die redenen kan ik ook iedereen aanraden om voor 2togrow te kiezenAls ik een vraag krijg of je voor ons goed werk verricht en je bij een ander kan aanbevelen sta ik daar zeker positief in.

Scroll naar boven