Wie is de persoon achter 2toGrow?

Foto Social MediaDat ben ik; Marion Hijmensen-de Bruijn.

Sinds 2004 ben ik werkzaam geweest in diverse functies gerelateerd aan het ontwikkelen van mensen. Onder andere als senior trainer/coach en afdelingshoofd van de afdeling Learning & Development. Daarvoor was ik werkzaam als vestigingsmanager en consultant bij een personele dienstverlener.

De opleidingen die ik genoten heb om dit allemaal mogelijk te maken zijn onder andere de HBO opleiding Personeel & Organisatie, Post HBO Professioneel Trainer, diverse trainingen zoals coach-de-coach, spreken in het openbaar, voice dialoque en uiteraard veel salestrainingen.

Sinds 2014 ben ik tevens Certified Partner van Jump Movement. Dat betekent dat ik binnen uw organisatie de Jump Movement methodiek kan inzetten rondom de trainingstrajecten die op maat gemaakt zijn.

Het mag duidelijk zijn dat de mens in ontwikkeling binnen organisaties mij altijd al gefascineerd heeft. Nadat ik op de trainerspositie kwam was het voor mij helemaal duidelijk; dit is waar ik verder in wil en mijzelf nog meer in wil bekwamen.

Mijn passie is om mensen in organisaties te laten groeien, waardoor niet alleen zijzelf, maar tevens hun omgeving en dus ook de organisatie meegroeien.

Een greep uit de trainingen die ik veelvuldig gegeven heb zijn;

  • Performance management;
  • Situationeel leidinggeven;
  • Zelforganisatie; mix van persoonlijke effectiviteit en time management;
  • Intervisie;
  • Train- de (borgings)trainer;
  • Diverse salestrainingen; consultative selling, basis salestraining, onderhandelen, telefonische acquisitie;
  • Diverse interview- en communicatietrainingen; gesprekstechnieken, gedragsgericht interviewen;
  • Arbeidsrecht: regulier arbeidsrecht, flex wetgeving, Wet verbetering Poortwachter;
  • en Financieel- en vestigingsmanagement.

Naast het zijn van ondernemer, trainer en coach, ben ik getrouwd met Sander en moeder van 2 schitterende dochters. In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, koken, buiten zijn en daar met familie en vrienden allerlei leuke activiteiten doen!