Persoonlijke coaching als leerinstrument wordt steeds belangrijker in werkend Nederland.

Stel je eens voor dat je al diverse trainingen en opleidingen hebt gevolgd. Toch loop je nog regelmatig tegen jezelf aan. Middels een aantal persoonlijke coachsessies wordt het duidelijk waar je gedrag vandaan komt en wat je graag wil veranderen en hoe je dit kan doen (of laten).

Persoonlijke coaching is coaching op basis van een specifieke coachvraag die zowel werkgerelateerd is als betrekking heeft op de persoon in kwestie zelf. Voorbeelden kunnen zijn; moeite hebben om prioriteiten te stellen, (andere) leiderschapsstijl kunnen toepassen, het ontdekken waar je talenten/ambities en uitdagingen liggen, of terugkerende moeite met bepaalde omstandigheden en of personen.

Werkwijze:

  • allereerst is er een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek wordt de nadruk gelegd op kennismaken, de coachvraag en bepalen of er voor beide een juiste match is;
  • daarna wordt er een coachdocument opgesteld met daarin de coachvraag, voorstel voor aantal sessies en worden de doelen helder geformuleerd;
  • coachsessies duren maximaal 1,5 uur;
  • uiteraard is het per coachvraag afhankelijk welke coachwijze gebruikt wordt. 2toGrow maakt veelvuldig gebruik van de verschillende technieken; je kan daarbij denken aan coaching met het GROWmodel, Voice Dialoque of JumpMovement.

De persoonlijke coachsessies zijn uiteraard strikt vertrouwelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek!