Ontwikkelen, leercultuur, kennismanagement

Als HRD professional sta je telkens voor de uitdaging om met je tijd mee te gaan in het ontwikkelen van je medewerkers, het invoeren van een goede leercultuur en alles over kennismanagement. Wat hebben je medewerkers nodig, wat zijn de nieuwste tools, hoe implementeer je de nieuwste manieren in je organisatie. Daar kan je zelf hele studies in volgen. Dit is prima, maar weet je dan ook of het werkt?

Het antwoord is; samenwerken, co-creëren, delen en vermenigvuldigen.

Daarom nodig ik je uit om deel te nemen aan de gratis kennissessies.

Wat levert het op?

  • nieuwe ideeën en nuttige informatie;
  • nieuwe tools;
  • klankbordgroep;
  • kennis over de toepassing;
  • verbinding met vakgenoten.

 

Doelgroep: HRD professionals; HR adviseur, HR Manager, Manager opleiding, Opleidingsadviseur

Doel: Kennis delen: op informele wijze kennis en ervaring uitwisselen en zo nieuwe ideeën genereren om medewerkers te blijven ontwikkelen, ook zonder budget!

Locatie: Diverse lokaties in de omgeving van Apeldoorn

Wanneer: 2x per jaar; juli en december

Tijdstip: 11.30-13.30 uur

De bijeenkomst is dus een lunchsessie, maar niet zo maar één! Het subthema van de bijeenkomst is altijd delen. In dat kader nodigen we je uit om je eigen lunch samen te stellen en om iets mee te nemen om te delen.

Een unieke gelegenheid om als vakgenoten onder elkaar te kunnen leren in een korte tijd!

Via deze link kom je bij een artikel over de kennissessie van 16 juli 2013 over ‘Ontwikkelen in crisistijd’. http://www.deondernemer.nl/regionieuws/655067/Ontwikkelen-in-crisistijd.html

Interessant! Vul je gegevens hiernaast in en je ontvangt de uitkomst van de vorige sessies en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste data.