Kennissessies: Duurzaam opleiden!


Duurzaam opleiden

 

 

Ga er maar aanstaan; mensen goed opleiden zonder die enorme zak geld zonder bodem! En het moet vooral goed zijn. Uiteraard moet het goed zijn, dat wil jij ook! Maar hoe doe je dit?
De oplossing is vrij simpel. Zorg voor Duurzame opleidingen! Dat zijn opleidingen die gericht zijn op hetgeen de mensen echt moeten kennen en kunnen en alle andere informatie die handig zou kunnen zijn, wordt als een soort naslag aangeboden. Duurzaam betekent dat je er blijvend wat aan hebt. Duurzame opleidingen zijn dus opleidingen waar je lange tijd profijt van hebt. Klinkt heel simpel, maar is niet zo eenvoudig om te maken. Het zijn geen doorsnee werkinstructies, handboeken of video’s bijvoorbeeld, maar op maat gemaakte materialen die voldoen aan de doelstellingen van de organisatie..

Annemieke Deenen van Kusoma is specialist in Duurzaam opleiden en ik heb haar bereid gevonden om ons mee te nemen in deze wereld. Daarna gaan we met elkaar de diepte in om te ontdekken wat er binnen jouw eigen bedrijf al aan Duurzaam opleiden gedaan wordt en op welke manier jullie dit gaat helpen. Tevens gaan we in op vragen als; Wat is er voor nodig om dit in te regelen en wat kan je zelf al doen?

Daarom nodig ik je uit om deel te nemen aan de kennissessie Duurzaam opleiden op Donderdag 19 juni 2014.

Doelgroep: HRD professionals; HR adviseur, HR Manager, Manager opleiding, Opleidingsadviseur

Doel: Kennis delen: op informele wijze kennis en ervaring uitwisselen en zo nieuwe ideeën genereren om medewerkers te blijven ontwikkelen!

Locatie: Feluagroep te Apeldoorn. De medewerkers van de Feluagroep zijn zelf met al hun expertise aanwezig en hebben een ruimte ter beschikking gesteld.

Tijdstip: 11.30-13.30 uur

De bijeenkomst is dus een lunchsessie, maar niet zo maar één! Het subthema van de sessies is altijd; delen. Dus in dat kader nodigen we je uit om je eigen lunch samen te stellen en om iets mee te nemen om te delen.

Een unieke gelegenheid dus om als vakgenoten onder elkaar te kunnen leren in een korte tijd!

Interessant?
Meldt je dan aan via info@2toGrow.nl

Je ontvangt dan direct het programma van de bijeenkomst en adresgegevens en een formulier om je eigen vraag of casus op in te vullen.