Het mag inmiddels duidelijk zijn dat 2toGrow staat voor het effectueren van de trainingsresultaten.
Een manier om dit te doen is door het inzetten van collega’s binnen het bedrijf. Door gebruik te maken van de kennis en kunde die in het bedrijf aanwezig is, wordt de borging van leerresultaten vergroot. Andere voordelen zijn betrokkenheid, diepgang in het werk verschaffen, lager verloop en duurzame inzetbaarheid.

Om het voor uw bedrijf mogelijk te maken om interne specialisten in te zetten, biedt 2toGrow u middels de coachtraining een aantal mogelijkheden die samen met u op maat uitgewerkt worden:

  • Coach de coach; 2toGrow gelooft sterk in het goed opvangen van medewerkers nadat zij een training gevolgd hebben. Dat betekent dat zij veel aandacht besteed aan het coachen van de deelnemers. Het is echter waardevoller wanneer dit binnen het bedrijf zelf gebeurd. Om dit goed te kunnen doen, heeft 2toGrow een mooie training ontwikkelt die de nieuwe coaches handvatten geeft hoe ze dit on-the-job het beste kunnen opvangen. Tijdens de training wordt gewerkt met het coachingsmodel GROW en het speedcoachingsmodel.
  • Salescoaching; Mogelijke variant is salescoaching, waarbij de bovenstaande technieken toegepast worden bij het coachen van salesactiviteiten. Deze module is zeer geschikt voor Salesmanagers, leidinggevenden van accountmanagers en verkoopmedewerkers. Door het toepassen van de salescoach-technieken bespaart u veel geld voor trainingen. Deze module kan een mooi vervolg zijn op de salestrainingen ;
  • Train de Trainer; 2toGrow staat voor Samen groeien! Hoe kan je dit sterker doen dan door eigen medewerkers te laten groeien in het ontwikkelen van anderen. Immers door zelf de kennis over te dragen aan anderen (reproduceren), leer je zelf vaak het meeste. Dit wordt dus zeer zeker gestimuleerd door 2toGrow. Maar dan wel met de juiste bagage om een interactief traject te ontwikkelen, gericht op borging, praktijkcases, juiste mix tussen theorie en praktijk en uiteraard de nodige didactische vaardigheden. 2toGrow helpt graag met het ontwikkelen van uw mensen om dit zelfstandig te kunnen doen.